Μηνιαίο Αρχείο θεμάτων

Ιούλιος 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 189 of our articles broken down into Months and Years.

Ελεύθερα Αμινοξέα : Για αθλητές και ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!

Τα αμινοξέα είναι συνδεδεμένα στο μυαλό μας με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με την αύξηση της μυϊκής μάζας και τη μείωση του λίπους. Η πρώτη εικόνα στο άκουσμα της λέξης είναι αυτή ενός bodybuilder, να... διαβάστε περισσότερα..

Βιταμίνη Β1: Βιταμίνη για …γερά νεύρα !!

Η βιταμίνη Β1 ή θειαμίνη είναι μια από τις πρώτες βιταμίνες που ανακαλύφθηκαν. Ανήκει στις βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Οι βιταμίνες αυτές είναι συνένζυμα, βοηθούν δηλαδή στην ενεργοποίηση των ενζύμω... διαβάστε περισσότερα..

Γλουταμίνη : Το καύσιμο του οργανισμού !

Η γλουταμίνη είναι το κυρίαρχο σε ποσότητα αμινοξύ του ανθρώπινου σώματος. Υπολογίζεται ότι αντιπροσωπεύει το 50 – 60 % των ελεύθερων αμινοξέων των σκελετικών μυών και το 20 % του πλάσματος. Συντίθετα... διαβάστε περισσότερα..

Μαγνήσιο : Χρήσιμο μόνο για τις κράμπες;

Το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο μέταλλο για τον ανθρώπινο οργανισμό συμμετέχοντας σε περισσότερες από 300 μεταβολικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτόν και διασφαλίζουν τη σωστή του λειτουργία.... διαβάστε περισσότερα..

Βιταμίνη C Rose : Τα προσωπικά σας αντισώματα !

Η βιταμίνη C, γνωστή και ως ασκορβικό οξύ, είναι η πιο γνωστή από όλες τις βιταμίνες. Ανακαλύφθηκε το 1932. Ήταν ήδη γνωστό ότι κάποια ουσία που περιείχαν τα φρέσκα φρούτα, κυρίως τα εσπεριδοειδή, μπο... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5