Η βράβευση της HealthSignστο 6ο  Forum Διατροφή Υγεία Ομορφιά, Επιχειρηματική Ανάπτυξη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 23-24 Οκτωβρίου 2021!

Το 6ο Forum, που διοργανώθηκε  και εφέτος μέσα σε ένα κλίμα που επιβεβαιώνει όλα αυτά τα νέα δεδομένα, που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία,  αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα, προσπάθησε, μέσα από μια πλειάδα εκ των πλέον έγκριτων και καταξιωμένων επιστημόνων, να αναδείξει  το ρόλο του κράτους, των επιχειρήσεων, της επιστήμης στην προσαρμογή στο νέο γίγνεσθαι.

Η   HEALTHSIGNσυμμετείχε στην προσπάθεια αυτή παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα  μελετών και ερευνών που έγιναν στα προϊόντα HSALEXIN  και HSPANHEALTHυπό την αιγίδα της Ιατρικής σχολής  του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε για τη παρουσίαση των αντίστοιχων αποτελεσμάτων  των μελετών και έρευνών της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ έδειξαν ότι τα προϊόντα HSALEXIN  και HSPANHEALTHπροστατεύουν τα κύτταρα και το DNA από την οξείδωση και το οξειδωτικό στρες, εξαιτίας των ελευθέρων ριζών, αυξάνοντας έτσι το προσδόκιμο ζωής.

Στο υπέροχο και επιβλητικό περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο , σε μια βραδιά γεμάτη αίγλη καινοτομία και αναγνωρισιμότητα, διεξήχθησαν τα Βραβεία Διατροφής όπου η εταιρεία Health Sign βραβεύτηκε για τα καινοτόμα προϊόντα της με το βραβείο “Βαθμός Καινοτομίας Προϊόντων”.

Το 6ο Forum πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ιατρικού  Συλλόγου Αθηνών, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση την Επιστήμη, τον Πολιτισμό, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας.

Συμμετείχαν η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης, η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας, η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, η Ελληνική Μαστολογική Εταιρεία, η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας αφενός και  αφετέρου το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο  Αθηνών, ο ΣΕΒΓΑΠ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων), ο  ΕΒΕΑ (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), το ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών) και η ICAP.