ΠΡΟΦΙΛ

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο όπου οι συνθήκες διαβίωσης χαρακτηρίζονται από άγχος και στρες, σε συνδυασμό με την χαμηλή ποιότητα της διατροφής μας, γίνεται κατανοητό ότι οι ανάγκες του οργανισμού μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας αναφέρει ότι το 60% της συνολικής θνησιμότητας που παρατηρείται, οφείλεται σε χρόνιες παθήσεις που προκαλούνται από διατροφικές ελλείψεις.

Είναι λοιπόν η διατροφή μας πλούσια σε θερμίδες (όσο ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία), αλλά ταυτόχρονα ιδιαιτέρως πτωχή σε θρεπτικά συστατικά.

Η ανάγκη αυτή μας οδήγησε στην έρευνα και την αναζήτηση και η αναζήτηση στην εύρεση όλων των απαντήσεων, στη μητέρα φύση.

Η φύση έχει λύση για κάθε πρόβλημα και τα προϊόντα της Health Sign προσφέρουν αυτές τις λύσεις σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους με φυσικές και  αποτελεσματικές λύσεις με φυσικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Τα προϊόντα της Health Sign έχουν την υπογραφή της φύσης!

Ποιοι είμαστε

Ανακαλύψτε τη Health Sign

Η ιστορία μας ξεκινά το 2013 όταν μετά από μακροχρόνια έρευνα και μελέτη στην ανάγκη αναζήτησης του καλύτερου και με γνώμονα την επιστήμη της διατροφής, αποφασίσαμε να προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα για την φροντίδα, βελτίωση και διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.

Έτσι, ως λάτρεις οι ίδιοι της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, δημιουργήσαμε τη Health Sign.

Είμαστε μια 100% Ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε από μία ομάδα επιστημόνων με στόχο να παρέχουμε στον άνθρωπο προϊόντα για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.

«Νόσων φύσις ιατρός»

Έμπνευση μας η φύση

Το μυστικό της ζωής βρίσκεται στη φύση. Από αρχαιοτάτων χρόνων είναι γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες της φύσης για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων.

Έτσι, η Health Sign οραματίστηκε μετά από έρευνα και επιστημονικές μελέτες την παραγωγή διατροφικών συμπληρωμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν πολύτιμα και απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για τον οργανισμό μας.

Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των συμπληρωμάτων διατροφής που προσφέρουμε και ιδιαιτέρα υπερήφανοι γιατί όλα τα προϊόντα της Health Sign είναι …με την υπογραφή της φύσης!

Φιλοσοφία

Η δέσμευση μας

Να παρέχουμε στους καταναλωτές φυσικά προϊόντα μοναδικής ποιότητας που θα καλύπτουν κάθε τους ανάγκη υγείας, ευεξίας και καλύτερης ζωής.

Να υποστηρίζουμε τα φαρμακεία, τους διαιτολόγους και τους ειδικούς της υγείας με όλα όσα χρειάζονται για τη γνώση των προϊόντων μας και τη διάθεση τους στον τελικό καταναλωτή.

Να ενημερώνουμε και να αφυπνούμε το καταναλωτικό κοινό με άρθρα επιστημονικώς τεκμηριωμένα, για τη σημασία της διατροφής και του τρόπου ζωής στην υγεία μας, καθώς και για τον πραγματικό ρόλο των βιταμινών & συμπληρωμάτων.

Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα της HEALTH SIGN παράγονται σε Οίκους του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας, βάσει των αυστηρότατων πρωτοκόλλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης γνωστών ως GMP (Good Manufacturing Practice).

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων μας, προβαίνουμε σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, από την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι και την παραγωγή και φύλαξη των τελικών προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα μας είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. και διατίθενται σε φαρμακεία.

Προϊόντα βραβευμένα

από τα Βραβεία Διατροφής 2021

    ΕΟΦ

    Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων

      GMP

      Good Manufacturing Practices